BAŞKANLIĞIMIZ TARAFINDAN MEDAŞ-TARIM KREDİ KOOPERATİFLER BİRLİĞİ-MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ VE HAZAR BETON YÖNETİM KURULU BAŞKANI ZİYARET EDİLMİŞTİR!

Belediye Başkanımız İsmail ARSLAN Bey, MHP İlçe Başkanımız Sebahattin IPIL Bey ve AK Parti İlçe Başkanımız Müzeyyen ÇETİNKAYA Hanımefendi İle Birlikte MEDAŞ Genel Müdürü Erol UÇMAZBAŞ Beyi, Tarım Kredi Kooperatifler Birliği Konya Bölge Müdürü Mustafa ODABAŞOĞLU Beyi, Konya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Ayhan TANGUR Beyi ve Hazar Beton Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ÜNVER Beyi Ziyaret Etmişlerdir. Çok Verimli Geçen Toplantılar Sonucu, Mantarcılık Projesi Elektrik Proje Hattı Sorunu Giderilmiştir Bunun İçin MEDAŞ Genel Müdürümüze Ayrıca Teşekkürlerimizi İletiyor, Hayırlı Olmasını Diliyoruz. İlgi ve Alakalarından Dolayı Tüm Müdürlerimize Şükranlarımızı Sunuyoruz.