KALABALIK BİR EKİPLE İSTANBUL BOZKIRLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİK!

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ KONYA MİLLETVEKİLİ SAYIN MUSTAFA KALAYCI, AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ SAYIN ZİYA ALTUNYALDIZ, MHP KONYA İL BAŞKANI SAYIN AV. MURAT ÇİÇEK. KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN UĞUR İBRAGİM ALTAY MERAM BELEDİYE BAŞKANI SAYIN, MUSTAFA KAVUŞ, EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN NURİŞEN KOÇAK, HALKAPINAR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MEHMET BAKKAL, İLÇE BAŞKANLARIMIZ SAYIN SEBAHADDİN IPIL VE SAYIN MÜZEYYEN ÇETİNKAYA, MECLİS ÜYEMİZ SAYIN H. ALİ SOYKAN, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ SAYIN MEHMET CARTLAK VE SAYIN Ö. ALİ TÖMEK İLE BİRLİKTE İSTANBUL BOZKIRLILAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETRİK. HEMŞERİMİZE 23 HAZİRAN SEÇİMİNİN ÖNEMİNDEN BAHSEDEREK VUMHUR İTTİFAKI ADAYI SAYIN BİNALİ YILDIRIM'I DESTEKLEMELERİNİ RİCA ETTİK.  BİZLERİ MİSAFİR EDİP, KENDİMİZİ EVİMİZDE HİSSETTİREN SAYGIDEĞER DERNEK BAŞKANINA, DERNEK YÖNETİMİNE VE ÇOK KIYMETLİ HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.