İLÇE MÜFTÜMÜZ SAYIN İDRİS SAMİ SÜNER VE MAL MÜDÜRÜMÜZ CAFER KİLLİK'E YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ!

İLÇE KAYMAKAMIMIZ İHSAN MASKAR BEY, İŞLETME MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KARAMAN BEY VE DEĞERLİ DAİRE AMİRLERİMİZLE TAYİNİ ÇIKAN İLÇE MÜFTÜMÜZ İDRİS SAMİ SÜNER BEY VE MAL MÜDÜRÜMÜZ CAFER KİLLİK BEYİN VEDA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİK. DEĞERLİ MÜFTÜMÜZ İDRİS BEYE VE MAL MÜDÜRÜMÜZ CAFER BEYE BUGÜNE KADAR İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYOR, YENİ GÖREV YERLERİNDE SAĞLIKLI, MUTLU VE BAŞARILI HİZMET HAYATI DİLİYORUM. İLÇE KAYMAKAMIMIZ İHSAN MASKAR BEY, İŞLETME MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KARAMAN BEY VE DEĞERLİ DAİRE AMİRLERİMİZLE TAYİNİ ÇIKAN İLÇE MÜFTÜMÜZ İDRİS SAMİ SÜNER BEY VE MAL MÜDÜRÜMÜZ CAFER KİLLİK BEYİN VEDA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİK. DEĞERLİ MÜFTÜMÜZ İDRİS BEYE VE MAL MÜDÜRÜMÜZ CAFER BEYE BUGÜNE KADAR İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYOR, YENİ GÖREV YERLERİNDE SAĞLIKLI, MUTLU VE BAŞARILI HİZMET HAYATI DİLİYORUM.