KAYASU; KÖRPE SEYİD'İ ANMA ETKİNLİKLERİ!

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İSMAİL ARSLAN BEY, AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİMİZ AHMET SORGUN BEY VALİ YARDIMCIMIZ MEHMET AYDIN BEY, İLÇE KAYMAKAMIMIZ İHSAN MASKAR BEY, İLÇE BAŞKANIMIZ MÜZEYYEN ÇETİNKAYA HANIMEFENDİ, MECLİS ÜYELERİMİZ, PARTİ YÖNETİCELERİMİZ VE STK TEMSİLCİLERİMİZİN KATILIMLARIYLA 24.GELENEKSEL KÖRPE SEYİT'İ ANMA ETKİNLİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. ETKİNLİĞİMİZE PROGRAMLARI NEDENİ İLE KATILAMAYIP MESAJLARINI İLETEN MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ MUSTAFA KALAYCI BEYE, AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ LEYLA ŞAHİN USTA HANIMEFENDİYE, KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ UĞUR İBRAHİM ALTAY BEYE, AK PARTİ VE MHP KONYA MİLLETVEKİLLERİMİZE, MERAM, KARATAY, SELÇUKLU, ÇUMRA, SEYDİŞEHİR, HALKAPINAR, EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYOR, ETKİNLİĞİN GERÇEKLEŞMESİNDE BÜYÜK EMEKLERİ OLAN KAYASULULAR DERNEK BAŞKANIMIZ SÜLEYMAN ERGÜN BEY VE YÖNETİMİNE, MAHALLE MUHTARIMIZA, BELEDİYE PERSONELİMİZE, KAYASULU HEMŞEHRİLERİMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE VE KATILIM GÖSTEREN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYOR, MANEVİ DEĞERLERDE BULUŞTUĞUMUZ KÖRPE SEYİT'İ ANMA ETKİNLİKLERİNİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ.