MHP MİLLETVEKİLİ SAYIN ESİN KARA BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİ!

MHP İLÇE BAŞKANIMIZ SEBAHADDİN IPIL, MHP İLÇE YÖNETİMİMİZ, MECLİS ÜYELERİMİZ, AK PARTİ İLÇE BAŞKANIMIZ MÜZEYYEN ÇETİNKAYA HANIMEFENDİ VE YÖNETİMİ, MHP İLÇE KADIN KOLLARI YÖNETİMİMİZ İLE BİRLİKTE, BUGÜN İLÇEMİZDE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KONYA MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN ESİN KARA HANIMEFENDİ, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İL BAŞKANIMIZ SAYIN MURAT ÇİÇEK BEY, İL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ VELİ YILMAZ BEY VE ALİ YILDIZLAR BEY VE KADIN KOLLARI İL BAŞKANIMIZ NEBAHAT YAPICI HANIMEFENDİYİ AĞIRLADIK. BELEDİYEMİZİ VE DOLUKUYU PARKIMIZI ZİYARET EDEN DEĞERLİ MİLLETVEKİLİMİZ VE İL BAŞKANIMIZA İLÇEMİZDE 4 AYLIK SÜREÇTE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ HİZMETLER HAKKINDA BİLGİ VERİP, İSTİŞARELERDE BULUNDUK. SEÇİM ÖNCESİ, SEÇİM ESNASI VE SEÇİLDİKTEN SONRA BUGÜNE KADAR ŞAHSIMDAN DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN DEĞERLİ İL BAŞKANIMIZ MURAT BAŞKANIMA, DEĞERLİ MİLLETVEKİLİMİZ ESİN HANIMEFENDİYE VE ONLARIN HUZURUNDA DEĞERLİ MHP İL YÖNETİMİMİZE, İLÇE YÖNETİMİMİZE, KADIN KOLLARIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR VE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. ZİYARETLERİ İLE BİZLERİ ONURLANDIRAN, İLÇEMİZE HİZMET YOLUNDA HER ZAMAN YANIMIZDA DESTEKLERİNİ HİSSETTİĞİM VEKİLİMİZ VE İL BAŞKANIMIZA ÇALIŞMA HAYATLARINDA KOLAYLIKLAR VE BAŞARILAR DİLİYORUM.