KAYMAKAMIMIZ SAYIN İHSAN MASKAR BEY'E YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ!

VALİ YARDIMCIMIZ MEHMET AYDIN BEY, MHP İL BAŞKANIMIZ MURAT ÇİÇEK BEY, MHP İL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ, İLÇE BAŞKANLARIMIZ, MECLİS ÜYELERİMİZ, AK PARTİ VE MHP YÖNETİM KURULLARIMIZ, MUHTARLARIMIZ VE DAİRE AMİRLERİMİZLE BİRLİKTE DEĞERLİ KAYMAKAMIMIZ İHSAN MASKAR BEY ONURUNA DÜZENLEDİĞİMİZ VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTUK. DUALARLA UĞURLADIĞIMIZ, İLÇEMİZİ KENDİ MEMLEKETİ GİBİ BENİMSEYEN, KİŞİLİĞİ VE DURUŞU İLE GÖNÜLLERİMİZDE YERİNİ ALAN, HİZMET VE TEVAZU İNSANI SAYIN KAYMAKAMIMIZA TÜM HEMŞERİLERİMİZ VE ŞAHSIM ADINA BUGÜNE KADAR GERÇEKLEŞTİRDİĞİ HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR VE ŞÜKRANLARIMI SUNUYOR, YENİ GÖREV YERİNDE KOLAYLIKLAR VE BAŞARILAR DİLİYORUM. RABBİM BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA SAĞLIK, MUTLULUK VE AFİYET VERSİN, YAR VE YARDIMCISI OLSUN.