1.KÜLTÜR FESTİVALİMİZİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRDİK!

FESTİVALİMİZE KATILIM GÖSTEREN DEĞERLİ MHP İL BAŞKANIMIZ MURAT ÇİÇEK BEYE, BOZKIR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SADETTİN SAYGI BEYE, EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ NURİŞEN KOÇAK BEYE, HALKAPINAR BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET BAKKAL BEYE, İL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZA, BOZKIR MHP İLÇE BAŞKANIMIZ ATA KÜÇÜKTURAN BEYE, İLÇE BAŞKANLARIMIZA, İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLARIMIZA, KONYADAN, CİVAR İLÇELERDEN KATILAN DEĞERLİ MİSAFİRLERE, FESTİVALİN DÜZENLENMESİNDE EMEĞİ GEÇEN, KATKI VEREN ESNAF, SANATKAR, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA, SES SANATÇILARIMIZA, ORKESTRAMIZA, ORGANİZATÖRLERİMİZE, BELEDİYE PERSONELİMİZE VE EN ÖNEMLİSİ KATILIM GÖSTEREN ÇOK DEĞERLİ AKÖRENLİ HEMŞERİLERİME SONSUZ TEŞEKKÜR VE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. DAHA GÜZELLERİMİ HEMŞERİLERİMİZLE BİRLİKTE DÜZENLEMEK DİLEKLERİMLE...

SAYGILAR SUNUYORUM.

İSMAİL ARSLAN