AKÖREN DEN ÜRETİME VE İSTİHDAMA DESTEK HAREKETİ!

GÖKSU TAŞELİ HAVZASI KALKINMA PROJESİ KAPSAMINDA DESTEKLENEN MANTAR SERALARIMIZIN VE KOP KALKINMA İDARESİ TARAFINDAN DESTEKLENEREK HİZMETE SUNULAN SOĞUK HAVA DEPOSU VE MANTAR PAKETLEME TESİSİMİZİN AÇILIŞ PROGRAMINI; SAYIN VALİMİZİN KIYMETLİ EŞİ DR. FUNDA TOPRAK HANIMEFENDİ, VALİ YARDIMCIMIZ SAYIN MEHMET AYDIN BEY, İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN YUNUS EMRE TEMEL BEY, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜMÜZ ALİ ERGİN BEY, KOP KALKINMA İDARESİ BAŞKANI İHSAN BOSTANCI BEY VE KOP KOORDİNATÖRÜ MUSTAFA ÜMİT YORGANCILAR BEY, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ ERCAN USLU BEY, TARIMSAL HİZMETLER DAİRE BAŞKANI MUSTAFA YAZLIK BEY, AK PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ, AK PARTİ İLÇE BAŞKANIMIZ MÜZEYYEN ÇETİNKAYA HANIMEFENDİ, MHP İLÇE BAŞKANIMIZ SEBAHATTİN IPIL BEY, PARTİ YÖNETİMLERİMİZ, İL TARIM VE ORMAN MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ ESAT ALTUNTAŞ VE FEVZİ TOSUN BEY, İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLERİMİZ, İLÇE DAİRE AMİRLERİMİZ, ÇOK KIYMETLİ MİSAFİRLER VE DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİZ YOĞUN KATILIMLARI İLE GERÇEKLEŞTİRDİK. ÜRETİME VE İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI SUNACAK OLAN MANTARCILIĞIMIZIN İLÇEMİZE, ÜRETİCİMİZE VE TÜM BÖLGE HALKINA HAYIRLI OLMASINI DİLİYOR, KATILIM GÖSTEREN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

İSMAİL ARSLAN
AKÖREN BELEDİYE BAŞKANI