02.04.2020 TARİHLİ BASIN AÇIKLAMASI!

DEĞERLİ HEMŞERİLERİM. ÖNCELİKLE HEPİNİZİ SAYGI VE SEVGİ İLE SELAMLIYORUM. DÜNYA VE ÜLKEMİZİN İÇERİSİNDE BULUNDUĞU ORTAM HEPİNİZİN MALUMUDUR. BİZ BU SÜREÇTE BELEDİYE OLARAK ÖNLEMLERİMİZİ ALARAK İLAÇLAMA, SOSYAL ALANLARDA ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER VE İHTİYAÇ SAHİPLERİMİZE HER ALANDA ULAŞMA GİBİ ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ. ÖZELLİKLE BUGÜN AKŞAMÜZERİ DUYURMUŞ OLDUĞUMUZ VALİLİĞİMİZ KARARI İLE İLÇE GİRİŞ ÇIKIŞLARININ TEDBİRLİ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLECEĞİ KONUSU SADECE İLÇEMİZLE İLGİLİ OLMAYIP, KONYA BÖLGEMİZİN TÜM İLÇELERİ İÇİN GEÇERLİDİR. İLÇEMİZİN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINDA EMNİYET GÜÇLERİMİZCE DENETİM ALANLARI OLUŞTURULMUŞ, GİRİŞ ÇIKIŞLAR VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN AZAMİ DİKKATLE GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR. BU DUYURULARDAN SADECE İLÇEMİZE GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANMIŞ ALGISI DOĞRUYU YANSITMAMAKTADIR. VİRÜSLE MÜCADELE KAPSAMINDA ÜLKE VE BÖLGE GENELİNDE ALINMASI GEREKEN TÜM ÖNLEMLER ALINMAYA DEVAM ETMEKTEDİR. BUGÜNE KADAR ALLAHA HAMD OLSUN Kİ İLÇEMİZDE HERHANGİ BİR VAKA GÖRÜLMEMİŞ, TEK TEMENNİMİZ BUNDAN SONRA DA GÖRÜLMEMESİ ÜZERİNEDİR. KENDİSİ İLÇEMİZİN DIŞINDA ANCAK ANNE, BABA, KARDEŞ, EŞ, DOST VE AKRABASI İLÇEMİZDE YAŞAYAN VE ONLAR İÇİN ENDİŞE İÇERİSİNDE OLAN TÜM KARDEŞLERİMİZ BİLSİN Kİ HEM BELEDİYEMİZ HEM VEFA SOSYAL DESTEK GRUPLARIMIZLA TÜM İHTİYAÇ SAHİBİ HEMŞERİLERİMİZİN İHTİYAÇ VE İSTEKLERİ 7/24 KURALINA GÖRE İVEDİLİKLE GİDERİLMİŞ VE BUNDAN SONRA DA GİDERİLMEYE DEVAM EDECEKTİR. BİZLER ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEK VE İÇERİSİNDE BULUNDUĞUMUZ BU DÖNEMDEN EN KISA SÜREDE ÇIKACAĞIZ. BİZİM SİZLERDEN İSTİRHAMIMIZ GEREKLİ OLMADIKÇA EVLERİNİZDEN ÇIKMAMANIZ, SOSYAL MEDYADA DOLAŞAN ASILSIZ İDDİALAR KULAK ASMAMANIZ, KAYMAKAMLIĞIMIZ VE BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZ DIŞINDA YAPILAN HERHANGİ BİR AÇIKLAMAYA İTİBAR ETMEMENİZDİR. BİZLER HER ZAMAN SİZLERİN EMRİNİZDE OLDUĞUMUZU BELİRTİYOR, EVİNDE KAL AKÖREN DİYEREK HEPİNİZE SAYGI, SEVGİ VE MUHABBETLER SUNUYOR, SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM. SAYGILARIMLA.

İSMAİL ARSLAN
AKÖREN BELEDİYE BAŞKANI