İLÇEMİZDE 31 İLÇE MÜFTÜSÜ İLE HATİM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

BUGÜN İLÇEMİZDE VALİ YARDIMCIMIZ, İL MÜFTÜMÜZ VE 30 İLÇE MÜFTÜMÜZÜ AĞIRLADIK.
VALİ YARDIMCIMIZ SAYIN MEHMET AYDIN BEY, İL MÜFTÜMÜZ SAYIN DOÇ. DR. ALİ ÖGE BEY VE 31 İLÇE MÜFTÜSÜNÜN KATILIMIYLA ASEM BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ TOPLANTININ ARDINDAN İLÇEMİZDE BULUNAN 25 CAMİMİZDE DEĞERLİ MÜFTÜLERİMİZİN CUMA VAAZLARINDAN SONRA CUMA NAMAZIMIZI EDA ETTİK. CUMA NAMAZI ÇIKIŞINDA İLÇE ŞEHİTLERİMİZ VE BUGÜNE KADAR VEFAT EDEN TÜM GEÇMİŞLERİMİZ İÇİN OKUTTUĞUMUZ MEVLÜD-İ ŞERİFLER SEBEBİYLE İKRAMLARDA BULUNDUK. BÖYLESİNE DEĞERLİ BİR PROGRAM GERÇEKLEŞTİRMEKTEN DOLAYI ONUR DUYUYOR, KATILIM GÖSTEREN VALİ YARDIMCIMIZ, İL MÜFTÜMÜZ, İLÇE MÜFTÜMÜZ VE 30 İLÇE MÜFTÜMÜZE, PROGRAMDA EMEK GÖSTEREN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYOR, EBEDİYETE İNTİKAL EDEN BAŞTA ŞEHİTLERİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM GEÇMİŞİMİZİ RAHMETLE YÂD EDİYORUZ.